Bandenopslag

Uw banden opslaan? Dat kan bij ons

Bandenopslag

De seizoenen veranderen en het wegdek voelt anders onder uw auto, dus u besluit de banden van uw auto te wisselen. Zomerbanden worden vervangen door de winterbanden of de winterbanden worden juist vervangen door de zomerbanden. Wanneer u de banden onder uw auto vandaan heeft gehaald, moet u ze een plekje geven in uw garage. Maar waar? Eigenlijk heeft u net niet genoeg plek om de banden zelf op te bergen. U zet ze dus maar op een plek waar ze eigenlijk net in de weg staan. Of misschien heeft u wel helemaal geen plek om uw banden op te bergen. En banden in de buitenlucht zetten kan schadelijk zijn voor uw banden.

Maar er is een oplossing voor dit ‘opslagprobleem’. U kunt uw banden opslaan bij bandenservice Van Zelst en Zoon. Wij bieden u een goede en veilige opslag voor uw banden aan.

Naast de mogelijkheid om de banden bij ons op te slaan, kunnen wij er natuurlijk ook voor zorgen dat de banden weer vakkundig gemonteerd worden. Als u de banden bij ons opslaat is de wielenwissel gratis (band op velg). Losse banden opslag en monteren op uw velg hanteren wij all in prijzen. Voor prijzen kunt u ons bellen of mailen.

Voor bandenwissel (band op velg) kunt online een afspraak maken of bellen. Wilt u losse banden verwisselen kunt u telefonisch een afspraak maken of mailen.

De bandenopslag kent twee seizoenen per jaar. De winterseizoen en de zomerseizoen. Als de temperatuur langdurig onder de 10 graden komt adviseren wij u om de winterbanden te monteren. Meestal is dat oktober, november. Voor zomerbanden uiteraard andersom. Boven de 10 graden. Vaak is dat in maart, april.

Bandenopslag bij autobedrijf Van Zelst en Zoon

  • Bandenopslag kost per seizoen €49,00
  • De opslagkosten is inclusief de wielenwissel (band op velg)
  • Voor informatie kunt ons bellen 071 40 142 99 of mailen via ons formulier